09.08.2010

Helsingin juhlaviikot – Suomen suurin taidefestivaali on myös taskukokoinen

Helsingin juhlaviikot löytyy nyt myös taskusta. Matkapuhelimelle muokattu Juhlaviikkosovellus mahdollistaa oman festivaaliohjelman suunnittelemisen vaikka laiturinnokassa tai terassilla. Kännykkäystävällinen nettisivu löytyy osoitteesta m.juhlaviikot.fi.

Juhlaviikoille kehitetty mobiilipalvelu on toteutettu yhdessä pääyhteistyökumppani Elisa Oyj:n kanssa. Mobiililaitteella selattavaksi tarkoitettu internetsivu esittelee koko ohjelmiston ja tarjoaa myös uusimmat festariuutiset sekä etuja ja arvontoja. Palvelu helpottaa tiedon löytämistä niin, että pian alkavaa festivaalia ennakkokonsertteineen voi seurata aktiivisesti koko kuukauden ajan – illan tai huomisen ohjelman voi nyt suunnitella vaikka bussissa.

Palvelulla halutaan helpottaa Juhlaviikkojen laajan ohjelman haltuunottoa. Helppokäyttöinen sivusto on värikäs seuralainen kaikille Helsingissä 20.8.–5.9. aikaansa viettäville.

Juhlaviikot kehottaa siirtymään puhelimen selaimella osoitteeseen m.juhlaviikot.fi. Palvelun käyttäminen ei vaadi rekisteröitymistä ja sen käyttäminen maksaa vain operaattorin veloittaman, normaalin tiedonsiirtomaksun.

http://m.juhlaviikot.fi/