24.07.2013

Helsingin Juhlaviikot järjestää jälleen Open Stage –tapahtuman Kansalaistorilla – Taiteiden yönä esiintymislava on kaikille vapaa

Taiteiden yönä 22.8. kuka tahansa voi nousta esiintymislavalle ja paljastaa piilevät kykynsä. Helsingin juhlaviikot järjestää jo toisena vuonna peräkkäin Kansalaistorilla Open Stage -tapahtuman, jonka estradilla taitojaan voivat esitellä vaikkapa nykytanssiryhmät, nokkahuiluduot, runonlausujat, räppärit, miimikot tai marssiorkesterit. Juhlaviikot kutsuu yhtä hyvin aloittelijat kuin ammattilaisetkin – taiteenlajista riippumatta – Open Stagelle mukaan.

Open Stagella on ohjelmaa Taiteiden yönä klo 17-23. Yksittäiselle esiintyjälle varattu esiintymisaika on 15 minuuttia. Mukaan voi ilmoittautua Juhlaviikkojen verkkosivuilla www.helsinginjuhlaviikot.fi/openstage. Ilmoittautumisaikaa lomakkeen kautta on perjantaihin 9.8. asti. Jos esiintyjäksi haluavia on paljon, lavalle pääsevät arvotaan. Puolet Open Stagen esiintymisajoista jaetaan paikan päällä jonotusperiaatteella.

www.helsinginjuhlaviikot.fi