23.02.2015

Hangon Musiikkijuhlat POP-UP Helsingissä 3.3.2015

Hangon Musiikkijuhlat järjestää yhteistyössä galleristi Eeva Pinomaan ja taidegraafikko Heikki Kukkosen kanssa pop-up tapahtuman, joka koostuu musiikista, taidegrafiikasta ja yllätyksistä. Musiikin ja kuvataiteen vuoropuhelu on tuttua Hangon Musiikkijuhlien monitaiteellisesta Fringe-sarjasta.

Tilaisuuden aluksi kuullaan J.S. Bachin musiikkia. Myöhemmin heittäydytään jazztunnelmiin, kun Lady Summertime -laulukilpailun voittanut jazzlaulaja Reija Lang ja maamme eturivin jazzkitaristeihin kuuluva Jarno Kukkonen päästetään lavalle. Hankolaisen taidegraafikko Heikki Kukkosen taiteessa yhdistyvät voima ja herkkyys. Kukkonen on pitänyt lukuisia näyttelyitä Suomessa ja Euroopassa. Heikki Kukkosen näyttely on esillä Galleria E. Pinomaassa 4.-15.3.2015.

Seuraavat Hangon Musiikkijuhlat järjestetään 10.-15.7.2016. Hangon Musiikkijuhlien konserttisarjassa esiintyvät klassisen musiikin kansainväliset huiput ja nuoret nousevat kyvyt. Monitaiteellinen Fringe-sarja yhdistää eri taiteenlajit toisiinsa merellisen huvilakaupungin parhailla paikoilla. Festivaalin ohjelmaan kuuluu lisäksi Hangon musiikkileiri lapsille ja nuorille.

 

Hangon Musiikkijuhlat POP-UP 3.3. klo 17-19

Galleria E. Pinomaa Raatimiehenkatu 2 b, 00140 Helsinki

Musiikki:

Milla Rantala (viulu) & Marjukka Myyrä (alttoviulu)

Reija Lang (jazzlaulu) & Jarno Kukkonen (kitara)

Tervetuloa nauttimaan taiteesta ja kuulemaan Hangon Musiikkijuhlien toiminnasta! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

www.hangonmusiikkijuhlat.fi