20.10.2015

Haku XIX TANSSIVIRTAA TAMPEREELLA -nykytanssifestivaalille 17.–22.5.2016 on auki

Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali järjestetään vuonna 2016 yhdeksättätoista kertaa 17.-22.5. Festivaalin ohjelmistoon voi hakea niin näyttämö- kuin videoteoksillakin.

Festivaalin ohjelmistoon voi hakea näyttämöteoksilla 15.12.2015 saakka. Toivomme myös tarjouksia esimerkiksi kadulle ja aulatiloihin soveltuvista esityksistä sekä tanssivideoista. Tanssivideohaku päättyy 31.1.2016. Tanssivideo-ohjelmistoon voi hakea samalla hakulomakkeella kuin näyttämöteoksella haettaessa, jolloin hakemus täytetään soveltuvilta osin.

Tanssivirtaa-festivaalin pääesiintymispaikka on Hällä-näyttämö, Hämeenkatu 25, 33200 Tampere.

Festivaalin tuottaa Tanssiteatteri MD ja sen ohjelmistovalinnat tekee tanssiteatterin taiteellinen suunnitteluryhmä maaliskuun 2016 loppuun mennessä.

TUTUSTU HAKULOMAKKEESEEN

Hakuun liittyviä kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen
haku(at)tanssivirtaa.net

Lisätietoja festivaalista: tuotanto(a)tanssivirtaa.net tai anniina(a)tanssivirtaa.net
Tekniset kysymykset: tekniikka(a)tanssiteatterimd.fi.

***

Vuodesta 1997 järjestetty Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali tuottaa pirkanmaalaiselle tanssiyleisölle ajankohtaisen otoksen kotimaisen nykytanssin virtauksista. Tanssivirtaa on ikkuna Suomen nykytanssiin, teosten kierrätysareena vakiintuneille tekijöille ja esittäytymispaikka uusille ammattilaisille. Tervetuloa tuottamaan nykytanssielämysten virtaa!

***

www.tanssiteatterimd.fi

www.tanssivirtaa.net

www.facebook.com/TanssiteatteriMD

www.twitter.com/TeatteriMD