27.11.2008

Haapavesi Folk uudistuu ja joululipunmyynti alkaa taas!

Haapavesi Folkin (22.-28.6.2009) uusi 20-vuotiskausi lähtee käyntiin nyt jo toisen kerran tapahtuvan joululipunmyynnin myötä ja muutamien uudistusten siivittämänä; ensi kesän festivaalien ohjelmarakenne tiivistyy ja tunnelma tietenkin sen myötä!

Folkkien joululipunmyynti pyörähtää käyntiin jälleen torstaina 27.11.2008 ja jatkuu joulukuun loppuun asti. Viime vuonna 20. festivaalin kunniaksi ensimmäisen kerran järjestetty joululipunmyynti tuotti sen verran hyvää palautetta, että päätimme jatkaa konseptia edelleen. Tänä vuonna lipun voi ostaa itselle tai joululahjaksi hintaan 35 euroa Haapaveden Kesportista tai Häggmanilta. Lippuja voi tiedustella myös sähköpostitse folk@haapavesifolk.com tai puhelimitse 044-333 9333. Lippu tulee vaihtaa festivaaliportilla festivaalirannekkeeseen, jolla pääsee kaikkiin festivaali-puiston konsertteihin koko festivaalin ajan. Portilta ostettaessa festivaaliranneke maksaa 65 euroa, joten tämän tarjouksen hyväksikäyttäminen kannattaa!

Joululipunmyynnin ohessa järjestetään jälleen artistikysely viime vuotiseen tapaan, jossa toivotaan ihmisten aktiivisesti ehdottavan bändejä, joita haluaisivat nähdä Folkkien lavalla. Vastaajien kesken arvotaan 2hlön viikonlopun lippupaketti. Kyselyyn voit vastata nettisivuillamme sekä Haapavedellä Kesportissa ja Häggmanilla. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Nettisivuilla voit nyt myös jo ilmoittautua tulevan kesän talkoolaiseksi. Talkoolaiseksi ilmoittautuminen olisi mainio joululahja Folkeille!

Kesän 2009 festivaalin rakennetta uudistetaan hieman tiiviimmäksi. Perinteisesti sunnuntaina ollut lastenpäivä siirretään lauantai päivään saaden näin lauantai päivässä ollutta tyhjäkäyntiä pois. Sunnuntaina festivaalin päättää kirkossa nyt toisen kerran järjestettävä Folk messu. Jos toisesta päästä lyhennetään, niin toisesta jatketaan: Torstain aloituspäivä siirtyy takaisin Folk puistoon ja saliin muutamien vuosien poissaolon jälkeen. Pääsemme näin ollen aloittamaan festivaalin alueella jo torstaina ja saamaan ohjelmapaketista tiiviimmän kokonaisuuden. Kirkkokonsertit tullaan järjestämään tuttuun tapaan ja niihin tullaan myymään liput erikseen ovelta.

Uudistukset aiheuttavat pieniä ja onneksi enimmäkseen positiivisia muutoksia yleisön kannalta muun muassa lipunmyyntiin, jossa hintoja on laskettu viime vuoteen nähden. Myös erilaisten lippupaketti-vaihtoehtojen määrät vähenevät hieman ja näin yksinkertaistavat ja helpottavat lipunmyyntiä. Näistä löydätte lisätietoja nettisivuiltamme.

Lisätietoja:
Sirpa Lahti, toiminnanjohtaja
sirpa.lahti@haapavesifolk.com
044 – 333 9333

http://www.haapavesifolk.com