27.04.2015

Haapavesi Folk juoksuttaa kansaa vappuna

Haapavesi Folk tarjoaa vaihtoehtoista vapunviettoa järjestämällä Haapavedellä jo toisen kerran 1.5. Wappulenkin, jossa pääsee liikkumaan rennosti ilman ajanottoa. ”Paikallislehdessä on pyörinyt jo maaliskuusta lähtien haastekampanja. Mukaan liikkumaan on haastettu jo noin sata henkilöä, mutta mukaan pääsee ilman haastettakin”, kertoo tapahtuman puuhamies Janne Kollin. ”Ilmoittautuminen tapahtuu Haapaveden liikuntahallin juoksusuoralla vappupäivänä kello 10.00 alkaen ja lenkille startataan klo 11. Vaihtoehtoina ovat lenkki keskustassa noin 6 km tai lenkki Kirkkojärven ympäri noin 15 km. Halutessaan voi toki kiertää vaikka molemmat lenkit. Yleisön pyynnöstä järjestetään nyt myös pyöräilijöille oma lenkki Mieluskosken ja Kirkkojärven ympäri (noin 35 km). Lähtöverryttely lämmitellään asiaankuuluvasti FolkJamin tahdissa Pia Varuhin-Palon ohjauksessa.”

Osallistumismaksu Wappulenkille on 5 € sisältäen edellisvuosien Folk-paidan, jonka voi halutessaan laittaa päälleen lenkin ajaksi.

Lenkkeilijöiden kesken arvotaan viikonloppuranneke tulevan kesän festivaalille.

Osallistujia ei ole vakuutettu tapahtuman puolesta.

Osa tapahtuman tuotosta lahjoitetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisosastolle.

Tapahtumassa on mahdollisuus ilmaiseen lastenhoitoon 3-8-vuotiaille.

Tiedustelut ja ennakkovaraukset mll.haapavesi@gmail.com. Paikkoja rajoitetusti.

Haapavesi Folk ry:n puheenjohtajaksi valittiin kevätkokouksessa Tero Palo. Palo on toiminut myös festivaalin toiminnanjohtajana vuosina 1998-2001 ja aluepäällikkönä 2014 sekä ollut aktiivinen talkoolainen vuosien ajan.

27. Haapavesi Folk Music Festival ja 29. Folk-kurssi järjestetään tuttuun tapaan juhannuksen jälkeen 22.-27.6.2015. Kursseilla on vielä tilaa ja hinnat ovat edullisemmat huhtikuun loppuun mennessä ilmoittautuneille. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyvät nettisivulta haapavesifolk.com/kurssit. Myös festivaalin talkoolaiseksi voi ilmoittautua nettisivujen haapavesifolk.com kautta. Tulevaa festivaalia tähdittävät mm. Ismo Alanko & Kimmo Pohjonen, Helsinki-Cotonou Ensemble, Verneri Pohjola Quartet, Arttu Wiskari ja monet muut huippunimet.

www.haapavesifolk.com

www.facebook.com/haapavesifolk

www.youtube.com/haapavesifolk

27. Haapavesi Folk Music Festival 22.-28.6.2015