04.06.2013

Haapaveden 25 v. juhlafolkkeja odotellessa arvontaa ja kilpailua!

Juhlafolkkeihin voi alkaa valmistautumaan kaivamalla kaapista vanhat folkki-paita -kuvat ja osallistua kilpailuun! Uudessa lipunmyyntipisteessä Haapaveden Häggmanilla voi sen sijaan osallistua arvontaan.

Folkki-paidat maailmalla –kilpailu on pyöräytetty käyntiin. Sivustolle folkteestravel.tumblr.com voi kuka tahansa lisätä kuvan, johon folkki-paita on ikuistunut reissun päällä. Erikoisimman, eksoottisimman, hauskimman tai muuten raadin valloittavan kuvan lähettäjä saa palkinnokseen yhden illan liput ja tämän 25.juhlavuoden folkki-paidat kahdelle! Kisa on käynnissä 26.6. asti. Kannattaa osallistua!

Haapaveden Häggmanilta voi ostaa nyt Folkki-lippuja ennakkohintaan aina torstaihin 20.6. saakka. Lippuja voi ostaa Häggmanilta ainoastaan käteisellä. Muutoin ennakkohintaisia lippuja voi ostaa Pohjanmaan lipputoimistosta www.lipputoimisto.fi niin ikään 20.6. saakka. Kaikki Häggmanilta lipun ostaneet voivat osallistua samalla kesänuotio-setin arvontaan! Liput ovat ennakkoon ostettuna kaikkein edullisimmat.

Haapavesi Folk Music Festival järjestetään 24.-30.6.2013.