28.02.2024

Frontline Forum 2024 tuo Savonlinnaan ja Oopperajuhlille kotimaisia ajatusjohtajia ja Thinker50-listalle kuuluvan Fortune 500 -yritysten kasvun vauhdittajan

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Frontline Forum jatkuu tänä kesänä tuplasti suurempana. Yhteistyössä Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa järjestettävän tapahtuman päävastuullisena järjestäjänä toimii Stamenio Oy.

”Frontline Forum sai viime kesänä upean startin. Olemme kiitollisia osallistujille, puhujille ja sponsoreille, jotka tekivät tapahtumapäivästä kiinnostavan, erityisen ja tunnelmallisen. Laaja positiivinen palaute ja kiinnostus tapahtumaa kohtaan ovat siivittäneet meitä tämän kesän tapahtuman valmistelussa, ” kertoo Frontline Forumin perustaja, Stamenio Oy:n Iiro Jussila.

Torstaina 1. elokuuta Olavinlinnan kongressisalissa etsitään ratkaisuja ilmastonmuutokseen ja mukana on eturivin kotimaisia aktivisteja ja innovaattoreita. Suomenkielisen keskustelun fokuksessa ovat kansalaisten erilaiset roolit ja toimijuus ilmastotaistelussa – innovaattoreita ja innovaatiotoimintaa unohtamatta. Pääpuhujana on ImpactOfficen Niklas Kaskeala.

Perjantaina 2. elokuuta kieli vaihtuu englanniksi ja kongressisalin lavalla käydään keskustelua demokratia- ja mediamurroksen vaikutuksista yritysten strategiseen johtamiseen sekä vaatimuksista yritysten johtamis- ja toimintakulttuureille. Pääpuhujana on työpaikkademokratian ja vapautta korostavien työyhteisöjen globaali huippuasiantuntija WorldBlu:n perustaja ja toimitusjohtaja Traci Fenton Yhdysvalloista.

Aktiivista vuorovaikutusta ja verkostoitumista sisältävän tapahtuman juontaa viime kesän tapaan vuoden esiintyjän Venlalla vuonna 2023 palkittu Constantinos “Gogi” Mavromichalis.

Tapahtuman järjestäjän ja Oopperajuhlien yhteistyö on tänä vuonna entistäkin tiiviimpää. Tällä kertaa 1.8. illalla esitettävä Myyty Morsian on kiinteä osa Frontline Forumin ohjelmaa niiden osallistujien tapauksessa, jotka ostavat lipun koko tapahtumaan.

”Viime kesän kokemukset olivat lupauksia herättäviä ja meistä on erittäin hienoa, että Frontline Forum tarjoaa Oopperajuhlille mahdollisuuden tarjota vierailleen kiehtovaa ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa ohjelmaa. Hyvin vaikuttavat yhteiskunnalliset tahot ovat jo heränneet mahdollisuuksiin, joita Frontline Forumin ja Oopperajuhlien yhdistelmä tulevaisuudessa tarjoaa niin oopperavieraille kuin Savonlinnan seudulle”, kertoo Savonlinnan Oopperajuhlien kaupallinen johtaja Mika Nevalainen.

Frontline Forum -tapahtumaa kehitetään määrätietoisesti siihen suuntaan, että siitä tulee kansainvälisesti tunnettu monipäiväinen tapahtuma, joka tuo viihteen, talouden ja politiikan huippunimet keskustelemaan aikamme suurista kysymyksistä – meidän ja planeettamme puolesta.

Lue lisää tästä.
Liput tästä.

Savonlinnan Oopperajuhlat järjestetään 5.7.-4.8.2024.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

26.03.2024

Savonlinnan Oopperajuhlat: Waltteri Torikan juhlakonsertti Olavinlinnassa 3.8.2024

Waltteri Torikka juhlistaa 40-vuotispäiväänsä Olavinlinnassa Savonlinnan Oopperajuhlien yhteydessä lauantaina 3.8. kello 16. Ainutlaatuisessa juhlakonsertissa Torikan kanssa lavalle nousevat Kuopion kaupunginorkesteri kapellimestarinaan James Sherlock sekä yllätysesiintyjiä. “Luvassa on takuulla ainutkertainen ilta ja unohtumaton konserttielämys meille kaikille!…

19.03.2024

Tšekkiläisen kulttuurin superkesä Savonlinnan Oopperajuhlilla – ooppera-, valokuva- ja olutkulttuuria

Savonlinnassa on ensi kesänä mahdollista nauttia tšekkiläisestä kulttuurista monipuolisesti. Savonlinnan Oopperajuhlilla vieraileva maineikas Prahan kansallisooppera tuo Olavinlinnaan yhden tšekkiläisen oopperakulttuurin merkittävimmistä teoksista, sekä konsertoi muun muassa sopraano Karita Mattilan kanssa. Tšekkiläisen kulttuurin päivän voi päättää…

01.03.2024

Savonlinnan Oopperajuhlat: Historiallinen oopperayhteistyö – Viimeiset kiusaukset juhlavuonna Tampereelle ja Savonlinnaan

Tampereen Ooppera ja Savonlinnan Oopperajuhlat tekevät historiallista yhteistyötä ja tuottavat ensi vuodelle yhteistuotantona Joonas Kokkosen Viimeiset kiusaukset -oopperan. Teoksen ohjaa Mikko Kouki, musiikinjohdosta vastaa Ville Matvejeff ja pääosissa laulavat Mika Kares, Silja Aalto ja Johan…