07.01.2014

Folklandian ilotulitus levittäytyy maalle ja merelle 9.-11.1.

Tervetuloa Folklandian Etkoille Helsingin Musiikkitalolla 9.1. ja Jatkoille 11.1. ravintola Kaisaniemeen

M/S Silja Europa täyttyy kansanmusiikin ja -tanssin ystävistä 19. kerran Folklandia-risteilyllä 10.-11.1. Siellä on Suomen kansanmusiikin ja -tanssin tämän hetken vaikuttavin kattaus, ja mausteita myös maailmalta. Kaikkiaan laivalla on 3000 folkin ystävää ja yli 1000 esiintyjää kuudesta eri maasta.

Mikäli et saanut lippua Folklandialle, ei hätää, tämän vuoden uutuutena järjestetään maissa Folklandian Etkot ja Jatkot.

Huiput Etkoilla ja Jatkoilla

Folklandia Etkot pistetään käyntiin torstaina 9.11. Helsingin Musiikkitalon Black Boxissa klo 19.00-21.00. Esiintymään on saatu huippukokoonpanot: Siba Folk Big Band, Habadekuk (DK), Marcelo ”Patalino” Rosa, Väkevä Kollektiivi ja Kardemimmit. Liput 15/10/5 €, liput ovelta tai ennakkoon Lippupisteestä.

Folklandia Jatkot 11.1. pärähtävät päälle heti Folklandia-risteilyn jälkeen klo 17.00 ravintola Kaisaniemessä. Virallisilla jatkoilla kuullaan Esko Järvelän ja Tero Hyväluoman Teho-Duoa ja illan lopuksi on Perinnearkun Jamit. Jatkoille on vapaa pääsy.

Folklandian Etkoja ja Jatkoja ovat järjestämässä Etno-Espa, Folklore Suomi Finland, Kansanmusiikkiliitto, Kansanmusiikin ja -tanssin Edistämiskeskus, Kanteleliitto, Maailmanmusiikin keskus, Pispalan Sottiisi /Nuorisoseurat sekä Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osasto.

www.sottiisi.net