24.09.2020

Folklandia 2021 siirtyy seuraavalle vuodelle – risteilyn uusi ajankohta on 7.-8.1.2022

Suomen suurin folkloren talvitapahtuma, Folklandia-risteily Silja Europalla 8.-9.1.2021 siirtyy vuodella eteenpäin. Koronapandemian vuoksi laivalla järjestettävää festivaalia ei ole turvallisuussyistä mahdollista toteuttaa. Folklandia-risteilyn uusi ajankohta on 7.-8.1.2022.

Vuoden 2021 Folklandialle paikkansa varanneet voivat siirtää varauksensa samoilla ehdoilla vuodelle 2022. Mikäli asiakas haluaa perua risteilyvarauksensa, palauttaa matkatoimisto ennakkomaksun täysimääräisenä. Folklandian varauksia hoitaa Ikaalisten Matkatoimisto, joka ottaa yhteyttä kaikkiin varauksen tehneisiin asiakkaisiin ja sopii varauksien siirrosta seuraavalle vuodelle tai niiden peruutuksesta.

 

Eläköön Folk! 9.1.2020 Tampereella
Merelle ei tammikuussa päästä, mutta palanen Folklandiaa soi, tanssii ja juhlii Eläköön Folk! -konserttitapahtumassa Tampereella lauantaina 9.1.2021. Monipuolisessa ohjelmakattauksessa nähdään kansanmusiikin ja kansantanssin parhaimmistoa. Eläköön Folk! – konsertin yhteydessä jaetaan tunnustuksia ja palkintoja alan ansioituneille toimijoille. Samana päivänä järjestetään myös Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskuksen vuosittainen FolkForum -seminaari, jonka teemana on ”Pohjoisilla poluilla”.

Eläköön Folk! ja FolkForum -tapahtumat tuottavat Suomen Nuorisoseurat yhteistyössä Tampereen kaupungin, Kansanmusiikin ja Kansantanssin Edistämiskeskuksen ja Folklandian 50 taustajärjestäjän kanssa. Käytännön järjestelyistä vastaa Pispalan Sottiisin tapahtumatoimisto Tampereella.

Eläköön Folk! ja FolkForum järjestetään vastuullisesti ja turvallisuus edellä vallitsevien säädösten mukaisesti. Ohjelma tarkentuu syksyn aikana. www.folklandia.fi

Folklandian varaukset: Ikaalisten Matkatoimisto
folklandia@ikaalistenmatkatoimisto.fi , www.ikaalistenmatkatoimisto.fi/matkan/folklandia