11.12.2008

Fadotähti Mafalda Arnauthille lisäkonsertti Jyväskylän Kesään 2009

Jyväskylän Kesän avajaiskonsertti uusitaan suuren kysynnän vuoksi. Kriitikkojen ylistämä ja yleisön rakastama fadotähti Mafalda Arnauth esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa 7.7.2009. Portugalilaislaulajatar tuo Jyväskylään uusimman konserttinsa Flor de fado.

Suurten konserttilavojen tähdeksi noussut Mafalda Arnauth on karismaattinen tulkitsija, jolla on sensaatiomaisen upea ääni. Ahkerasti eri puolilla Eurooppaa konsertoiva Arnauth on levyttänyt sekä EMI:lle että Virgin Recordsille. Häneltä on ilmestynyt kuusi levyä, joista viimeisin Flor de fado lokakuussa 2008.

Arnauth työskentelee jatkuvasti maansa eturivin muusikoiden ja tuottajien kanssa. Portugalilaisen kitaran taituri Luis Guerreiro työskenteli seitsemän vuotta fadolaulaja Marizan kanssa ennen siirtymistään Arnauthin yhtyeeseen. Kitaristi Ramon Maschio toimii soittamisen ohella myös professorina Argentinan National Academy of Tangossa. Luis Pontes on ollut myös Dulce Pontesin pitkäaikainen luottokitaristi. Basisti Fernando Júdice on työskennellyt mm. sellaisten legendaaristen portugalilaisyhtyeiden kanssa kuin Madredeus, Trovante, Resistencia.

Lisäkonsertin liput ovat myynnissä Lippupisteissä 11.12.2008 alkaen. Jyväskylän Kesän muu ohjelma julkaistaan alkuvuoden 2009 aikana.

Jyväskylän Kesä järjestetään seuraavan kerran 7.-12.7.2009

Etusivu