28.03.2013

DMP Pori Jazzin kumppaniksi

DMP on solminut kaksivuotisen yhteistyösopimuksen Pori Jazz 66 ry:n kanssa. Sopimuksen ansiosta Pori Jazzin VIP-teltan lounge nimetään jatkossa DMP-loungeksi ja DMP näkyy vahvasti erityisesti VIP-alueilla, mutta myös muussa viestinnässä. DMP toteuttaa festivaalin markkinointimateriaalit sopimusaikana.

Pori Jazzin kannalta yhden vahvan kumppanin malli on oivallinen. ”Me halusimme nimenomaan DMP:n kumppaniksemme. Heidän innovatiivinen otteensa ja palavasilmäinen intohimonsa on juuri sitä mitä Suomen suurin festivaali tarvitsee” toteaa Pori Jazz 66 ry:n toimitusjohtaja Juha Miikkulainen. ”Pori Jazz kerää joka kesä yrityspäättäjien eliitin yhteen paikkaan. B-to-b -yrityksenä DMP:n on vaikea löytää parempaa tapaa tavoittaa asiakkaitaan” valottaa taustoja puolestaan DMP:n myynti- ja markkinointijohtaja Ilkka Mattila.

Pori Jazz on Suomen suosituin festivaali, jossa käy vuosittain yli 150 000 kävijää. DMP on markkinoinnin toteuttaja, joka työllistää 117 henkilöä. DMP kuuluu Panostaja-konserniin.

Pori Jazz järjestetään 13.-21.7.2013.

http://www.porijazz.fi