30.03.2020

Club For Five Crusell-viikolle

Ennakkotiedoista poiketen Crusell-viikolle 1.8. suunniteltu ”Haavekuvia” -konsertti peruuntuu.

Crusell-viikon ohjelmaan tuli muutos, kun järjestäjästä riippumattomista syistä viikon viimeiseksi konsertiksi suunniteltu ”Haavekuvia” -konsertti peruuntuu yllättäen.

”Peruutus johtui esiintyjän puolelta tulevista yllättävistä aikatauluongelmista, joita emme kyenneet valitettavasti ratkaisemaan, ja ainoaksi vaihtoehdoksi jäi konsertin peruminen. Vallitsevalla koronatilanteella ei ollut tässä tapauksessa vaikutusta.” sanoo Crusell-viikon toiminnanjohtaja Petri Hatakka.

Nopealla aikataululla samalle konserttipaikalle järjestyi kuitenkin korvaava esiintyjä, ja Crusell-viikko päättyykin nyt huikean taitavan Club For Fiven ”Rakastetuimmat” -konserttiin.

A cappella -lauluyhtye Club For Five tunnetaan energisistä esiintymisistään sekä innovatiivisesta lähestymistavastaan laulamiseen. Yhtye rikkoo toisinaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Club For Fiven musiikilliset juuret ovat skandinaavisessa musiikkitraditiossa, mutta yhtyeen viiden laulajan esittämä värikäs ja energinen musiikki sisältää vahvoja vaikutteita mm. jazzista ja pop-musiikista. Yhtye on julkaissut 9 studioalbumia, joista 6 on ylittänyt kultalevyrajan. Club For Five on viihdyttänyt yleisöjään jo 15 vuoden ajan.  Yhtye on konsertoinut ympäri maailmaa ja luonut itselleen vahvan uran yhtenä maailman parhaista ja monipuolisimmista a cappella -ryhmistä.

”Rakastetuimmat” -konsertissa kuullaan yhtyeen rakastetuimpia kappaleita, kuten Tuukka Haapaniemen matalalle bassoäänelle sovitettu Dire Straits -hitti Brothers in Arms, Bond-leffojen vaarallisia rakkauslauluja ja yhtyeen virtuoosimaisille ääni-instrumenteille taivutettuja Kirkan klassikoita.

Club For Fiven konsertti kuullaan kulttuurikeskus Crusellissa lauantaina 1.8. klo 18.00. Haavekuvia- konserttiin ostetut liput käyvät tähän konserttiin sellaisenaan.

Lippuja Crusell-viikolle voi ostaa ennakkoon Info Kirja-Vakasta ja Lippupisteen myyntipisteistä ja verkkokaupasta.

Crusell-viikko järjestetään 25.7.-1.8.2020.

www.crusell.fi