15.12.2022

Brittitähti Sam Smith esiintyy Pori Jazzissa ensi kesänä- Grammy- ja Oscar-palkittu artisti saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen

Brittiläinen supertähti Sam Smith (30) konsertoi ensi heinäkuussa Pori Jazzissa. Urallaan jo neljä Grammy-palkintoa voittanut artisti nähdään Kirjurinluodon konserttipuistossa perjantaina 14. heinäkuuta 2023. Tämä on tähden ensivisiitti Suomeen.

Sam Smith julkaisee tammikuussa neljännen studioalbuminsa Gloria. Levyltä syyskuussa julkaistu Unholy-single nousi heti Spotifyn globaalin listan ykköseksi ja sai Grammy-ehdokkuuden kategoriassa Best Pop Duo/Group Performance. Miljardin striimatun rajan rikkonut Unholy nousi myös Billboard Hot 100-listan kärkeen. Sam Smith esitti kappaleen yhdessä Kim Petrasin kanssa. Unholy on striimannut Suomessa jo kultaa ja noussut suomalaisradioiden 10 soitetumman kappaleen joukkoon.

Vahvan ja vivahteikkaan lauluäänen omaavan Sam Smithin ensimmäinen albumi In The Lonely Hour (2014) oli vuosikymmenen myydyin debyyttilevy. Suomessakin triplaplatinarajan ylittänyt albumi sisälsi maailmanlaajuiset hitit Money On My Mind ja Stay With Me. Smithin toinenkin albumi The Thrill Of It All (2017) myi Suomessa kultaa ja se debytoi muun muassa Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen albumilistojen kärjessä. Suomessa platinarajan ylittänyt Sam Smithin kolmoslevy Love Goes (2020) sisälsi hitit Dancing With A Stranger ja Diamonds, joka nousi Suomen radiolistan sijalle kaksi. Sam Smithin musiikkia on striimattu globaalisti 48 miljardia kertaa.

Sam Smith on saanut Golden Globe- ja Oscar-palkinnot James Bondin 007 Spectre-elokuvaan tehdystä Writing´s On The Wall-kappaleesta.

Pori Jazz järjestetään 9. – 15. heinäkuuta 2023. Aiemmin festivaalin esiintyjäksi on jo varmistunut brittitähti Robbie Williams, joka esiintyy Kirjurinluodossa 15. heinäkuuta.

Pori Jazz 2023 -festivaalin liput ovat myynnissä edulliseen ennakkohintaan 31.12.2022 asti Ticketmasterin kanavissa kautta maan. Avoimet päiväliput maksavat toimituskuluineen alkaen 89 euroa ja päivätyt liput alkaen 82 euroa. Kahden päivän liput ennakkomyynnissä alkaen 145 euroa ja kolmen päivän liput alkaen 189 euroa. Uutena tuotteena saatavilla on 12–17 -vuotiaiden nuorisolippu, joka on aina 5 euroa aikuisten lippua edullisempi. Alle 12-vuotiaat pääsevät tuttuun tapaan konsertteihin maksutta huoltajan seurassa. Tavanomaista tasokkaamman festivaalielämyksen mahdollistavat Satakunnan Kansa Lounge ja Pori Jazz VIP -liput.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

15.03.2023

Pori Jazzin pääkonserttien ohjelma täydentyy 14 artistilla

56. kertaa järjestettävän Pori Jazz -festivaalin Kirjurinluodon pääkonserttien uusia esiintyjäkiinnityksiä ovat mm. jazzlaulaja Kurt Elling, blueskitaristi Eric Gales sekä tuore Grammy-voittaja Snarky Puppy ja kolme nousevaa jazzsaksofonistia Chelsea Carmichael, Melissa Aldana ja James Brandon Lewis.…

13.02.2023

Tom Jones esiintyy kesällä Pori Jazzissa

Festivaalin uusia kiinnityksiä ovat myös Pepe & Saimaa, Erja Lyytinen, Aili Ikonen ja Arppa. Laulaja Tom Jones esiintyy heinäkuussa Pori Jazzissa. Legendaarisen laulajan konsertti Kirjurinluodon konserttipuistossa kuullaan torstaina 13. heinäkuuta. Tom Jones on ollut musiikkimaailman…

08.12.2022

Supertähti Robbie Williams esiintyy kesällä Pori Jazzissa

Showmies Robbie Williams esiintyy ensi heinäkuussa Pori Jazzissa. Brittiläinen supertähti juhlii 25-vuotista soolouraansa XXV-kiertueella, joka saapuu Porin Kirjurinluodon konserttipuistoon festivaalin päätöspäivänä, lauantaina 15. heinäkuuta. Robbie Williamsin laaja kiertue ja uusi XXV-albumi esittelevät tunnetun artistin pitkää…