16.04.2018

Bavarian Opera Academy (BOA) tuo koelauluesiintymisiin valmentavan Ooppera – workshopin Joroisten Musiikkipäiville

BOA Workshop on suunnattu jo ammatissa toimiville oopperalaulajille sekä jo pitkällä lauluopinnoissaan oleville nuorille lahjakkuuksille, joilla on potentiaalia kansainvälisen laulajanuran tekemiseen. Kurssin keskeisinä sisältöinä ovat koelauluihin valmistautuminen, sopivan ohjelmiston valinta, esitettävän aarian tekstin sisäistäminen ja ilmaisu. Lisäksi käydään läpi tärkeitä käytännön asioita koelauluihin valmistautumisessa. Kurssin huipentaa koelaulu Tanskan kuninkaallisen oopperan Casting Director, Franziska Kaiserille ja hänen laulajalle antamansa palaute. Bavarian Opera Academy on suomalaisen ooppera-agentin, Kalle Koiso-Kanttilan syksyllä 2017 Saksaan perustama koulutuskeskus, joka järjestää kuukausittain workshoppeja nuorille laulajalahjakkuuksille.

Näiden kurssien tarkoituksena on rakentaa siltaa laulajien ja oopperatalojen välille ja auttaa nuoria laulajia työllistämään itsensä kansainvälisessä oopperamaailmassa. Kaikki kauden 2017/2018 kurssit ovat olleet erittäin suosittuja, minkä vuoksi workshop on päätetty järjestää nyt myös Suomessa.

Bavarian Opera Academyn kurssilaisilla on ollut tähän mennessä mahdollisuus koelaulaa seuraavien oopperatalojen johtajille: Wienin Valtionooppera, Wienin Volksoper, Deutsche Oper am Rhein Düsseldorf, Hannover Staatsoper, Stuttgart Staatsoper, Badisches Staatstheater Karlsruhe, Staatsoper Nürnberg sekä Essenin, Heidelbergin ja Baselin oopperataloille.

 

JOROISTEN WORKSHOPIN SISÄLTÖ:

  • koelauluvalmennus
  • sopivan koelauluohjelman valitseminen
  • roolianalyysi
  • ilmaisu
  • päätöskonsertti/koelaulu

 

OPETTAJA:

Kalle Koiso-Kanttila, Director of the IOA Management & Director of the Bavarian Opera Academy

ILMOITTAUTUMISET KURSSILLE SEKÄ TIEDUSTELUT:

Hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen info@joroinenmusicfestival.fi
Kurssille voidaan ottaa vain rajoitettu määrä osallistujia. Paikat jaetaan hyväksyttyjen hakemusten ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakemuksen tulee sisältää CV-tiedot, valokuva sekä audio-/video-linkki.

Tiedustelut workshopin sisällöistä: Kalle Koiso-Kanttila, info@opera-audition.com, +49 176 24008199

Joroisten Musiikkipäivät järjestetään 20.-29.7.2018.

www.joroinenmusicfestival.fi