17.07.2015

Avoin paneelikeskustelu luovuudesta Savonlinnan Oopperajuhlilla

Alansa huiput avaavat käsityksiään luovuudesta ja sen merkityksestä. Yleisölle avoimen keskustelun panelisteina ovat kapellimestari ja säveltäjä Esa-Pekka Salonen, Slushin hallituksen jäsen Miki Kuusi, vaatesuunnittelija Paola Suhonen, kasvatustieteen emeritusprofessori Kari Uusikylä ja OP:n viestintäjohtaja Carina Geber-Teir. Tilaisuus alkaa 21.7. klo 12 Ravintola Waahdon terassilla matkustajasatamassa Savonlinnassa.

Näyttelijä Nicke Lignellin juontama keskustelu on osa Savonlinnan Oopperajuhlien Inspired in Finland –hanketta, jossa yhdeksän merkittävää suomalaisen liike-elämän toimijaa luo toimialat ylittävällä yhteistyöllä tilaa uudenlaiselle ajattelulle ja ideoille.

Valtakunnallisen Ideakilpailun parhaat palkitaan

Inspired in Finland –hankkeen opiskelijoille keväällä järjestämän valtakunnallisen Ideakilpailun kolme parasta työtä palkitaan heti paneelikeskustelun jälkeen noin klo 13.20.

Lehdistöllä on mahdollisuus haastatella Ideakilpailun voittajia, panelisteja, Savonlinnan Oopperajuhlien edustajia sekä yhteistyökumppaneita ja kuulla lisää Inspired in Finland-hankkeen seuraavasta kaudesta, jonka teemana on intohimo ja yrittäjyys (2015-2016).

Lisätietoa Inspired in Finland –hankkeesta Luovuus – nyt!: www.operafestival.fi/fi/IIF

Savonlinnan Oopperajuhlien käynnistämässä Inspired in Finland -hankkeessa ovat mukana Accenture, Ahlström Capital, Andritz Oy, Finnair Oyj, Fortum Oyj, Gasum Oy, Ilmarinen, OP ja Sanoma Media Finland.