28.06.2013

Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali 15.-24.8.2013

Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalin ohjelma, taiteilijat ja festivaaliravintolat tekevät Helsinkiä hauskemmaksi elokuussa. Art goes Kapakan uudistuneet nettisivut ovat nyt auki ja festivaalin ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan tiistaina 6. elokuuta.

Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalia vietetään elokuussa 15.-24.8.2013 Helsingin kantakaupungin lukuisissa ravintoloissa, kahviloissa ja kapakoissa. Satojen esitysten ja kymmenien näyttelyiden festivaalin starttaa Kuorojen Kierros torstaina 15. elokuuta. Maista-ruokakokonaisuus, Tiede on Taidetta -keskustelusarja, Tsiigaa-taidenäyttelyt sekä viime kesänä lanseerattu Muotia Art goes Kapakka -muotisarja esittelevät alansa kiinnostavimpia tekijöitä.

Art goes Kapakka on saattanut yhteen korkeatasoista taidetta ja ihanaa yleisöä festivaaliravintoloissa vuodesta 1995 lähtien. Festivaaliohjelman tavoitteena on tarjota ajankohtainen ja uutta esittelevä ohjelmakokonaisuus. Art goes Kapakka jakaa vuosittain Helsinki hauskemmaksi -palkinnon pääkaupungin kulttuurielämää vilkastuttaneelle henkilölle tai yhteisölle.

Festivaalin monipuolinen ohjelmakokonaisuus julkaistaan tiistaina 6.8.2013.
Festivaalin nettisivut ovat esillä uudella ilmeellä osoitteessa: http://www.artgoeskapakka.fi.

Art goes Kapakan yhteistyökumppaneita ovat Nikolai Sinebrychoff, Gancia, Karl Fazer, Eastway, Clear Channel, Heinon Tukku, Suomen Akatemia, Tekes ja Duodecim, Houston Inc., Artek ja Pianokeskus. Art goes Kapakka on Helsingin juhlaviikkojen yhteistyöfestivaali.