20.06.2018

Andrea Caré, Marjukka Tepponen ja Kevin Greenlaw Joroisten Musiikkipäiville!

Markus Nykänen sairastui ja joutuu perumaan konserttinsa.

Tenori Markus Nykänen on sairastunut ja joutuu perumaan esiintymisensä myös heinäkuulta. Aiemmin tässä kuussa hän joutui jättämään väliin Ilmajoen Musiikkijuhlien Mannerheim-produktion. Markus Nykänen tähtää siihen, että on kunnossa syksyn oopperaesityksiä varten Kansallisoopperassa.

”Markus Nykäsen, Perttu Kivilaakson ja Mikko Sirénin konsertti ”Rakkautta kaaoksen keskelle”, koostui Kivilaakson Nykäselle säveltämistä lauluista. Näin ollen pelkkä laulusolistin vaihtaminen ei tullut kysymykseen,” toteaa Musiikkipäivien taiteellinen johtaja Jan Hultin.

Peruuntuneen konsertin korvaa Marjukka Tepposen, Andrea Carén ja Kevin Greenlawn oopperakonsertti, pianistina Salla Karakorpi.

”Sekä Tepponen, että Caré joutuivat sairastumisen takia perumaan viime kesän konserttinsa Joroisten Musiikkipäivillä, joten viime kesän tappio saadaan nyt korvattua,” toteaa Hultin.

Italialainen Andrea Caré on maailmalla hyvin tunnettu, erinomainen tenori, joka esiintyy myös Suoman Kansallisoopperan Tosca-produktiossa ensi kesänä.

Marjukka Tepponen on yksi tämän hetken valovoimaisimpia suomalaisia oopperalaulajia. Hän laulaa säännöllisesti Kansallisoopperassa, debytoi alkuvuodesta Seattlen oopperassa ja laulaa tänä kesänä Savonlinnan Oopperajuhlien Faust-produktiossa Margaretan roolin.

Kevin Greenlaw on Suomessa asuva, yhdysvaltalainen baritoni, joka laulanut lukuisissa Euroopan suurista oopperataloista ja mm. Metropolitan oopperassa.

Jo lippunsa ”Rakkautta kaaoksen keskelle”-konserttiin ostaneet voivat käyttää lippunsa tähän korvaavaan oopperakonserttiin tai vaihtoehtoisesti hakea pääsymaksun palauttamista.

Oopperakonsertti Juvan kirkossa sunnuntaina 29.7. klo 15.00

Marjukka Tepponen, sopraano, Andrea Caré, tenori, Kevin Greenlaw, baritoni, Salla Karakorpi, piano

Joroisten Musiikkipäivät järjestetään 20.-29.7.2018.

www.joroinenmusicfestival.fi