29.07.2023

Mikkelin Musiikkijuhlien vuoden nuoreksi taiteilijaksi valittiin kapellimestari Aliisa Neige Barrière ja vuoden nuoreksi säveltäjäksi Luukas Hiltunen

Mikkelin Musiikkijuhlien vuoden nuoreksi taiteilijaksi valittiin tänään festivaalin avajaiskonsertissa kapellimestari Aliisa Neige Barrière ja vuoden nuoreksi säveltäjäksi Luukas Hiltunen.

”Molemmat ovat lahjakkaita taiteilijoita. Nuoresta iästä huolimatta heidän työskentelyssään on poikkeuksellista kypsyyttä ja ammattitaitoa. On ilomme tehdä yhteistyötä näiden sydämellisten ja mukavien taiteilijoiden kanssa” kertoo festivaalin taiteellinen johtaja Erkki Lasonpalo.

Osuuskauppa Suur-Savo ja Mikkelin Musiikkijuhlat palkitsi Barrièren ja Hiltusen 1 000 € arvoisilla stipendeillä. Lisäksi heidät tullaan näkemään vuoden 2024 Mikkelin Musiikkijuhlilla, jonka ohjelman pääkonsertit julkaistaan maanantaina 31.7.2023.

Festivaalin sivuille

Lisää aiheesta

07.08.2024

Mikkelin Musiikkijuhlat järjestetään 2.-10.8.2025 teemalla LEGENDAT

Mikkelin Musiikkijuhlien tulevan kesän ohjelmiston inspiraationa ovat legendaariset tarut, eepokset, säveltäjät ja teokset. Philharmonia Orchestran ohjelmistoon mahtuu ikonisia suurteoksia, kirkkokonsertteja ja Lord of the Rings -kokonaisuus. Liput oheisiin tulevan vuoden konsertteihin tulevat myyntiin 9.8.2024 klo…