20.05.2014

26. Haapavesi folkin ilmoittautumiset ja lipunmyynti kovassa vauhdissa

Folk-kurssi -ilmoittautuminen sekä kotimajoitus ovat lähteneet hyvin käyntiin, mutta talkoolaisiksi tarvitaan vielä väkeä! Uusi S-Etukortti –alennus vauhdittaa ennakkolipunmyyntiä.

Folk-kurssi –ilmoittautuminen on kovassa vauhdissa. Yhteisöllinen musisointi-kurssi on osoittanut suosionsa ja on jo loppuun varattu, mutta muilta kursseilta löytyy vielä paikkoja. Aikaa ilmoittautua on 7.6. asti. Samoin viime vuonna lanseerattu kotimajoitus-järjestelmä on saanut vihdoin hyvän startin. ”Paikkoja on varattu jo mukavasti ja kyselyitä tulee koko ajan”, kertoo varauksia hoitava Elina Verronen Sales keskusvaraamosta.

Festivaali ei kuitenkaan synny vaikka yleisöä tulisi kuinka, tarvitaan talkoolaisia. Ilmoittautuneita on tullut, mutta lisää tarvitaan. Tehtäviä on lipun- ja ravintolamyynnistä siivoukseen ja juontamiseen, ja paljon muuta. Talkoolaisena saa festivaalista paljon enemmän irti. Pääsee jopa tekemisiin artistien kanssa ja näkee miten tapahtuma rakennetaan. Kaikkien apu on tervetullutta!

Folkkien ennakkolipunmyynti on käynnissä 20.6. saakka. Lippuja voi ostaa Haapaveden Häggmanilta (HUOM. Vain käteisellä) sekä netistä www.lipputoimisto.fi. Myös Lippupisteen myymälät Ylivieskassa, Oulussa, Kokkolassa, Kaustisella, Seinäjoella, Pietarsaaressa ja Vaasassa myyvät lippuja. Uutena etuna festivaalivieraille on tänä vuonna tarjota 2 euron alennus aikuisten festivaalirannekkeesta S-Etukortilla. Alennuksen saa kaikissa lipunmyyntipisteissä niin ennakkoon, kuin portillakin.

Folkki-paidat maailmalla –kilpailu on pyöräytetty käyntiin. Sivustolle folkteestravel.tumblr.com voi kuka tahansa lisätä kuvansa, johon folkki-paita on ikuistunut reissun päällä. Erikoisimman, eksoottisimman, hauskimman tai muuten raadin valloittavan kuvan lähettäjä saa palkinnokseen yhden illan liput ja tämän vuoden folkki-paidat kahdelle! Kisa on käynnissä 20.6. asti. Kannattaa osallistua!

Ohjelma-aikataulu julkaistaan kesäkuun alussa.

Linkit ilmoittautumisiin löytyy nettisivuiltamme www.haapavesifolk.com

www.haapavesifolk.com
www.facebook.com/haapavesifolk
www.youtube.com/haapavesifolk

Haapavesi Folk Music Festival järjestetään 23.-29.6.2014