Lahden Lasten Talvikarnevaalit ovat parhaillaan käynnissä

Lahden Lasten Talvikarnevaalit järjestetään 41. kerran 27.1.–18.2.2024 teemalla Kummallinen talvi. Talvikarnevaalit ovat osana Kirsi Kunnas 100 -juhlavuotta, josta teeman nimikin on saanut inspiraationsa. Karnevaalit ovat tänä vuonna viikkoa normaalia pidemmät runsaan ohjelmatarjonnan vuoksi.

Talvikarnevaalien ohjelmistossa on musiikkia, teatteria, tanssia, sirkusta, elokuvia ja paljon muuta mukavaa ohjelmaa koko perheelle.

Vuoristomurret Tuomikko, Vives & Karhos esittävät salaperäisen lastenesityksen Kummallinen talvi

Kummallinen talvi – Kirsi Kunnaksen runoihin pohjautuva kummallinen lastenesitys.

Vaikka oli talvi, ei satanut lunta, sillä Pakkas-Ukko nukkui ja näki vain unta”. Kirsi Kunnas 100 -juhlavuoden kunniaksi Vuoristomurret Tuomikko, Vives & Karhos tuovat Pikkuteatterin lavalle nukketeatteria, hiekka-animaatiota ja musiikkia yhdistelevän kummallisen lastenesityksen. Esityksessä tapaat myös muut Kunnaksen hurmaavat hahmot Pikku Marjon, Tuulispään, Myyrä Mymmykän ja Kummastuksen.

Liput Lahden kaupungin verkkokaupasta: verkkokauppa.lahti.fi

 

Lahden Nuorisoteatteri esittää näytelmän Yökoulu ja hirveä hammaskeiju 

ESITYS ON LOPPUUNMYYTY! 

Lahden Nuorisoteatteri saa kunnian tuoda ensimmäistä kertaa Paula Norosen rakastetun Yökoulun näyttämölle. Kammottavan hauska näytelmä Yökoulu ja hirveä hammaskeiju saa kantaesityksensä Lahden Lasten Talvikarnevaaleilla tammikuussa 2024.

Yökoulu ja hirveä hammaskeiju perustuu suositun kirjasarjan samannimiseen osaan, mutta tarinaan on saatu myös vieraileva tähti, tähtisädesieni Antti Huisku. Näytelmäsovituksesta ja ohjauksesta vastaa Sanna Heiskanen. Luvassa on aivan päätöntä menoa, kirjaimellisesti.

 

Lisätietoja:
Lahden Lasten Talvikarnevaalit
Lahden kaupunki
kulttuurituottaja
Sari Tuominen
sari.tuominen2@lahti.fi
puhelin 044 769 8649
www.talvikarnevaalit.fi